top of page

HAYMAX, προλάβετε τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας πριν αυτά εμφανιστούν!

Αθήνα, 8 Μαίου, 2020 - HayMax.gr

Για τους περισσότερους η άνοιξη είναι μία από τις καλύτερες εποχές του χρόνου, ο προάγγελος του καλοκαιριού! Ήλιος, ζέστη, ανθισμένα λουλούδια και ατελείωτες βόλτες! Για κάποιους άλλους βέβαια είναι η εποχή της γύρης, των φτερνισμάτων, της μπουκωμένης μύτης και των πρησμένων ματιών. Με άλλα λόγια είναι η εποχή της αλλεργικής ρινίτιδας!!! 

Η αλλεργική ρινίτιδα είναι μία από τις συχνότερες παθήσεις του παγκόσμιου πληθυσμού καθώς αφορά στο 25% του γενικού πληθυσμού ενώ σε κάποιες χώρες πάνω από το 50% των ενηλίκων αναφέρει συμπτώματα της νόσου. Τα συμπτώματα είναι εντονότερα και συχνότερα σε άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ παιδιά με έναν ή και δύο γονείς με αλλεργική ρινίτιδα είναι πολύ πιθανότερο να εμφανίσουν και αυτά συμπτώματα της νόσου.

Η αλλεργική ρινίτιδα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα όλων των ανθρώπων καθώς επηρεάζει σημαντικά τον ύπνο, την εργασία/σχολείο και γενικότερα την κοινωνική ζωή των ασθενών, και η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί μπορεί να μας οδηγήσει σε πολύ σοβαρότερες συνέπειες όπως το αλλεργικό άσθμα.

 

Τι είναι όμως η αλλεργική ρινίτιδα και πως προκαλείται;

Η αλλεργική ρινίτιδα είναι η υπερβολική αντίδραση του οργανισμού μας όταν έρχεται σε επαφή με στοιχεία τα οποία θα φυσιολογικά θα έπρεπε να αγνοεί όπως η γύρη, τα ακάρεα (σκόνη) και οι τρίχες κατοικίδιων ζώων. 

Αντιθέτως, στα άτομα που πάσχουν από αλλεργική ρινίτιδα, ο οργανισμός τους αντιλαμβάνεται αυτά τα στοιχεία ως απειλή με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ένας ολόκληρος μηχανισμός αντίδρασης προκειμένου να τα καταπολεμήσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση συμπτωμάτων όπως καταρροή, φτέρνισμα, κνησμός (μύτης και ματιών), ρινική απόφραξη, βήχας και ο κατάλογος όλο και μεγαλώνει.

Η αλλεργική ρινίτιδα μπορεί να είναι εποχιακή (άνοιξη και φθινόπωρο) εξαιτίας της γύρης των δέντρων και φυτών (π.χ. περδικάκι, γρασίδια) ή ολοετής εξαιτίας των ακάρεων (σκόνη) και των μυκήτων (τρίχωμα κατοικίδιων).

 

Πως μπορώ να αντιμετωπίσω την αλλεργική ρινίτιδα;

Η αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας είναι ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες επαγγελματίες υγείας και η προσμονή εκατομμυρίων ασθενών κάθε χρόνο.

Οι πάσχοντες από αλλεργική ρινίτιδα χρησιμοποιούν εκατοντάδες εναλλακτικές προκειμένου να βρουν λύση και να ανακουφιστούν έστω παροδικά από αυτό το σημαντικό πρόβλημα που τους απασχολεί στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους.

Ο κυριότερος τρόπος αντιμετώπισης είναι η αποφυγή των δυνητικών αλλεργιογόνων, κάτι που όμως δεν είναι πάντα επιτεύξιμο και χωρίς δεδομένη αποτελεσματικότητα. Επομένως, οι περισσότεροι ασθενείς καταφεύγουν σε φαρμακευτικές ή φυτικές λύσεις.

Αν νομίζετε ότι έχετε χρησιμοποιήσει τα πάντα, έχουμε μία νέα πρόταση για εσάς!!!

Δεδομένου ότι η καλύτερη θεραπεία κάθε νόσου είναι η σωστή πρόληψή της, το HayMax ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε μέχρι σήμερα την αλλεργική ρινίτιδα!

 

Η λύση του HayMax!

Το HayMax είναι το προϊόν που εμπιστεύονται οι Βρετανοί για πάνω από μία 10ετία και έχει βοηθήσει εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο να έχουν μια φυσιολογική καθημερινότητα!!!

Το HayMax είναι ένα 100% φυτικό, πιστοποιημένο Βιολογικό προϊόν σε μορφή αλοιφής για την πρόληψη των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας που προκαλούνται από γύρη, σκόνη και κατοικίδια. Περιέχει ΜΟΝΟ καθαρό-βιολογικό κερί μέλισσας, βιολογικό έλαιο ηλίανθου και φυτική βιταμίνη Ε (<2%), ενώ στο HayMax Aloe Vera προστίθεται και βιολογικός χυμός από αλόη.

Το HayMax είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια! Για νήπια, παιδιά, εφήβους, ενήλικες, έγκυες και θηλάζουσες μητέρες & ηλικιωμένους. Δεν περιέχει parabens & χρωστικές! Έχει εύκολη & άνετη εφαρμογή χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, μεγάλη διάρκεια (έως και 6 μήνες) και πρακτική συσκευασία ώστε να το έχουμε πάντα μαζί μας!!! 

Το HayMax προτείνεται από το Allergy UK & το BSACI ! Το AllergyUK (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) αποτελεί μη-κερδοσκοπικό οργανισμό με στόχο να παρέχει βοήθεια σε αυτούς που πάσχουν από αλλεργίες ενώ το BSACI (British Society for Allergy & Clinical Immunology) είναι η Βρετανική Αλλεργιολογική Εταιρεία. 

 

Τρόπος δράσης του HayMax

Το HayMax έχει μοναδικό τρόπο δράσης καθώς παγιδεύει τα αλλεργιογόνα από γύρη, σκόνη και κατοικίδια πριν αυτά εισέλθουν στον οργανισμό μας αποτρέποντας την εμφάνιση των αλλεργικών συμπτωμάτων!

Πιο συγκεκριμένα, τα αλλεργικά συμπτώματα εμφανίζονται όταν η ποσότητα των αλλεργιογόνων που εισέρχονται στον οργανισμό ξεπερνάει το σημείο ενεργοποίησής του αλλεργικού μηχανισμού.

Εάν λοιπόν παγιδευτεί επαρκής ποσότητα αλλεργιογόνων πριν αυτά εισέλθουν στον οργανισμό, τότε αποτρέπεται η εμφάνιση των συμπτωμάτων, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα!

Λιγότερα αλλεργιογόνα… Λιγότερα συμπτώματα!

Haymax πως λειτουργεί

Εφαρμογή του HayMax

Η εφαρμογή του HayMax είναι εύκολη και άνετη ΧΩΡΙΣ να αφήνει λιπαρότητα! 

  • Τοποθετούμε μικρή ποσότητα αλοιφής στα δάχτυλα ή σε μία μπατονέτα και εφαρμόζουμε στη βάση κάθε ρουθουνιού ή/και την περιοφθάλμια περιοχή (όχι όμως πολύ κοντά στα μάτια).  

  • Εφαρμόζουμε όσο συχνά επιθυμούμε, ιδίως κάθε φορά που φυσάμε τη μύτη μας και πριν εκτεθούμε σε δυνητικά αλλεργιογόνα.

  • Προτείνεται η χρήση το πρωί, πριν τον ύπνο και κάθε φορά που βγαίνουμε από το σπίτι.

 

Χρήσιμες συμβουλές:

 

  • Φυσήξτε καλά τη μύτη σας και πλύνετε το πρόσωπό σας πριν να εφαρμόσετε το HayMax το πρωί. Ένα ρινικό ξέπλυμα θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τις ρινικές διόδους των αλλεργιογόνων που έχουν ήδη εισέλθει στη μύτη. 

  • Το HayMax δεν θα είναι σε θέση να παγιδεύσει τα αλλεργιογόνα όταν αυτά βρίσκονται ήδη στο ρινικό σύστημα.

 

Προϊόντα HayMax

Το HayMax διατίθεται στην ελληνική αγορά σε 3 διαφορετικούς τύπους. Όλα τα προϊόντα HayMax λειτουργούν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Διάλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

HayMax Pure Συσκευασία Ελλάδα

Η κλασική σας επιλογή!

HayMax Pure, με βιολογικό κερί μέλισσας, βιολογικό έλαιο ηλίανθου και φυτική βιταμίνη Ε. 

HayMax kids - Παιδικό - Συσκευασία Ελλάδα

Ο super ήρωας για τους μικρούς σας ήρωες!

HayMax Kids, με βιολογικό κερί μέλισσας, βιολογικό έλαιο ηλίανθου και φυτική βιταμίνη Ε, σε φανταστική συσκευασία με super ήρωες.

HayMax Alloe Vera - Συσκευασία Ελλάδα

Προστατεύει και ενυδατώνει!

HayMax Aloe Vera, με βιολογικό κερί μέλισσας, βιολογικό έλαιο ηλίανθου, βιολογικό χυμό από αλόη και φυτική βιταμίνη Ε.

Με πάνω από 40 διεθνή βραβεία, το HayMax αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς και αυτούς που αγαπάτε!

Μια δοκιμή θα σας πείσει!!!

bottom of page